66. natjecanje mladih tehničara

 

SLUŽBENI REZULTATI 66NMT

Obavijest mentorima

Poštovani
Na stranicama OŠ Jure Kaštelana objavljen je popis pozvanih natjecatelja na 66. Županijsko natjecanje mladih tehničara Grada Zagreba: https://os-jkastelana-zg.skole.hr/66ntm/
Natjecanje će se održati u srijedu 20. ožujka 2024. prema vremeniku koji je u prilogu obavijesti.
Što mentori trebaju pripremiti:
– Alate, pribore i materijale a prema Popisu kojeg je objavilo Državno povjerenstvo – svaki natjecatelj treba imati svoju opremu.
– Potpisanu privolu roditelja maloljetnih učenika (predati tajnici povjerenstva na dan provedbe).
– Potpisanu privolu mentora natjecatelja (predati tajnici povjerenstva na dan provedbe).
– Za učenike u područjima H-Robotika i sva područja u P-kategoriji, mentori trebaju putem e-pošte dostaviti podatak o razredu kojeg natjecatelj pohađa, radi pripreme testova.
Rok je 10.3.2024..
Napomene:
– Županijsko povjerenstvo apelira na sve mentore da na vrijeme dođu na zajednički sastanak, na kojem će dobiti sve ostale informacije o organizaciji i provedi županijskog natjecanja.
– Mentori će biti raspoređeni u neko od ocjenjivačkih povjerenstava.
– S Predsjednicima ocjenjivačkih povjerenstava bit će održan zasebni radni sastanak nekoliko dana prije županijskog natjecanja.
– U pratnji učenika obvezno sudjeluje njegov mentor. Ukoliko će mentor biti spriječen sudjelovati potrebno je da osnovna škola pošalje službenu obavijest o osobi (djelatniku škole) koji mentora mijenja.
Uz pozdrav
Sanja Kovačević
Tajnica Županijskog povjerenstva

Popis pozvanih_66NMT ZgWEB

Vremenik 66 NMT Grada Zagreba_2024

Pribor, alat i materijal 66 nmt županijsko

Sjedište povjerenstva za provedbu natjecanja mladih tehničara Zagreba nalazi se u OŠ Jure Kaštelana, Vladimira Ruždjaka 2a, 10000 Zagreb.

Predsjednik povjerenstva: Krešimir Supanc

Tajnica povjerenstva: Sanja Kovačević

Kontakt: natjecanje_tk@os-jure-kastelana.hr

 

Obavještavamo vas da su na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje i Državnog povjerenstva 66. natjecanja mladih tehničara (stranice Hrvatske zajednice tehničke kulture) objavljena Posebna pravila 66. natjecanja mladih tehničara Republike Hrvatske.

 

Organizatori i suorganizatori natjecanja su: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatska zajednica tehničke kulture, upravni odjeli županija i Grada Zagreba zaduženi za obrazovanje, osnovne škole, županijske i gradske zajednice tehničke kulture te udruge tehničke kulture.

 

Natjecanje će se održati prema sljedećem vremeniku:
1) školska/klupska razina: od 13. do 16. veljače 2024. (utorak – petak)

2) županijska razina: 20. ožujka 2024. (srijeda)

3) državna razina: od 3. do 6. lipnja 2024. (ponedjeljak – četvrtak).

 

Učenici mogu ostvariti pravo sudjelovanja na natjecanjima više razine (županijskoj i državnoj), isključivo ako su vrednovani na nižim razinama (školskoj/klupskoj za županijsku i županijskoj za državnu razinu) u sva tri dijela natjecanja. Pravo sudjelovanja na državnom natjecanju ostvarit će učenik koji se natjecao na županijskom natjecanju na kojem je sudjelovalo najmanje troje učenika u području u kojem se natječe.

 

Prijavu, preuzimanje zadataka, izvještavanje i ispis potvrda, zahvalnica i priznanja za sva natjecanja u školskoj godini 2023./2024. provode imenovani povjerenici putem aplikacije Agencije za odgoj i obrazovanje  natjecanja.azoo.hr. Vrijeme elektroničke prijave na školsku/klupsku razinu natjecanja  školskim povjerenicima u matičnim osnovnim školama učenika je od ponedjeljka 5. veljače do ponedjeljka 12. veljače 2024.


Popis pribora, materijala i alata za školsku/klupsku razinu natjecanja bit će objavljen  na stranici Državnog povjerenstva do 13. siječnja 2024.


Više informacija o natjecanju i pripremi učenika za natjecanje dostupno je na stranici Državnog povjerenstva te na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Skip to content